БенчМарк Финанс въвежда 2 пипса спред на валутната двойка EUR/USD

1021
БенчМарк Финанс въвежда 2 пипса спред на валутната двойка EUR/USD

От днес БенчМарк Финанс променя условията за търговия на международните финансови пазари като въвежда 2 пипса спред при валутната двойка EUR/USD и 3 пипса за USD/CHF.
При валутна спот търговия, както и с ценни метали, не се начисляват комисионни, допълват от посредника.

Най-популярните валутни двойки ще се котират със стъпка на изменение от 0.1 пипс.
БенчМарк Финанс ще обедини платформите за търговия и вече ще предлага само версиите: BenchMark Trader и BenchMark Trader 2.

Промените ще влязат в сила и за всички настоящи клиенти на БенчМарк Финанс, без необходимост от преподписване на договорите за търговия на международните финансови пазари.

Въведените промени са резултат от повишения интерес към търговия на международните финансови пазари. Изчисленията на екипа сочат, че намаляването на спреда само с един пункт при най-търгуваните двойки може да донесе на инвеститорите 30% по-висока ефективност.

„Решението ни е до голяма степен революционно за България”, обяснява промените Милен Курдов, Ръководител отдел Международна търговия в БенчМарк Финанс.

„Продиктувано е от свиването на спредовете в глобален мащаб и нарастващата конкуренция между играчите на пазара. Нашата цел е да предложим на инвеститорите си най-добрите условия на пазара. ”, допълва Курдов.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg