Клиентите на „Делтасток" АД вече имат възможност да избират между две платформи за търговия на световните финансовите пазари. Освен предлаганата до момента професионална платформа за търговия Delta Trading компанията пуска като самостоятелен продукт и платформата Deltastock MetaTrader 4.

С нововъведението „Делтасток" се стреми максимално да отговори на потребностите на своите клиенти, предлагайки им разнообразни решения за търговия с валута и финансови инструменти, отговарящи на най-високи световни стандарти.

Какво отличава „Делтасток" АД от други брокери, предлагащи MT4?

Според Владимир Кисьов - Мениджър Бизнес развитие в „Делтасток" АД, MT4 е най-известната и широко използвана платформа за търговия в световен мащаб. Основни характеристики на платформата са лесен и интуитивен интерфейс и възможност за изпълняване на автоматизирани стратегии - Expert Advisors.

Предимствата на предлаганата от Делтасток платформа са възможността за търговия с 72 валутни двойки, злато и сребро при конкурентни спредове, без комисиони и без рекотиране.

Според него конкурентно предимство e и възможността клиентите на компанията да избират платформата, която максимално отговаря на техните нужди и начин на търговия.

Те могат да търгуват и изпълняват своите стратегии (Expert Advisors) с Deltastock MetaTrader 4 или да се възползват от професионалните възможности и голямото разнообразие на инструменти за търговия, предлагани в Delta Trading, където могат да търгуват при фиксиран или променлив спред в ECN/STP модула.