Admiral Markets имат удоволствието да съобщят имената на победителите в конкурса за реална търговия "Търгувай като олимпиец", който беше посветен на Олимпийските игри и се проведе в периода 1- 31 август 2016 г.

Името на големия победител е Георги Станков. Той успя да постигне завидната месечна възвръщаемост от 97.26% и по този начин спечели първо място в конкурса и паричната награда от 2000 лв.

Второто място за най-висока възвръщаемост се зае от Кирил Георгиев, който получи и наградата от 800 лв. Той стартира състезанието със скромния капитал от 707 лв. и реализира доходност от 81.27%.

Бронзовият медал беше спечелен от Валентин Трендафилов, който направи възвръщаемост в размер на 11.66% само за един месец. За представянето си той получи паричната награда от 500 лв.



Може да се запознаете с пълните интервюта на тримата победители, в които те споделят своя опит, тук.

Честито още веднъж на победителите!

Ако искате да научите повече за подходящите инвестиционни възможности и да бъдете успешен трейдър като тях, може да посетите БЕЗПЛАТНИЯ семинар на Admiral Markets „Как да накараме парите ни да работят по-добре за нас на финансовите пазари" на 28.10.2016 г. в Гранд Хотел Пловдив (бившия Новотел).

Регистрирайте се сега.