В чест на Олимпийските игри през 2016 г., Admiral Markets стартира Конкурс за онлайн търговия за 3780 лв., насочен към обществената и инвеститорска общности.

Трима медалисти ще бъдат наградени тази година и шампионът ще получи видно признание във финансовите онлайн медии в България, както и на www.profit.bg и www.admiralmarkets.bg.

Конкурсът има едно просто правило: най-добрата процентна възвръщаемост ще победи. Всичко, което трябва да направите, е да отворите сметка в Admiral.Markets и да се присъедините към наградния фонд на конкурса от 3780 лв.

Онлайн трейдинг състезанието ще стартира на 1 август.

Как да търгувате като Олимпиец?

Много от нас гледат Олимпиадата и си мислят "Иска ми се да можех да правя това. Нужни са ми само няколко години тренировки и инструментът, с който да успея, и аз ще съм на път към олимпийския подиум."

"Мога да направя това, трябват ми само малко обучение и воля за успех и мога да вървя по пътя ми напред към богатството". Без значение дали за олимпийски спорт или онлайн търговия, пътят към успеха може да бъде постлан с добри намерения, но намерението не може да замени правилното маневриране около дупките, споделя Димитър Цонев, регионален мениджър на Admiral Markets за България.