В началото на тази седмица инвестиционен посредник „Трейдвил" ЕАД стартира бонус програма за нови клиенти на своята платформата за търговия на форекс и международните пазари - Startrade360, съобщиха оттам за fx1.bg

Всеки нов клиент има възможност да добави до 2500 щатски долара към своята сметка в зависимост от първоначалния си депозит и своята активност, което прави бонус програмата една от най-атрактивните на пазара.

В програмата може да участва всеки клиент открил сметка за търговия в периода от 21.03.2011 г. до 21.04.2011 г. включително. Продължителността на програмата е три месеца, считано от датата на сключване на договора на всеки отделен клиент.

С бонус програмата на Трейдвил всеки нов клиент получава бонус за всяка извършена от него транзакция на форекс пазара. Бонусът е във вид на парични средства, които се захранват по сметката за търговия на клиента на седмична база.

Максималният бонус, който клиента може да получи зависи и от първоначално депозираната сума по сметката за търговия. Ако клиентът захрани сметката си за търговия с 300 USD или EUR, максималният бонус, който той ще може да получи е 100 USD. За сметка за търговия захранена с 15 000 USD или EUR максималния бонус е 2500 USD.

За всеки отворен и затворен лот в размер на 10 000 валутни единици, клиентът получава бонус на стойност 1 щатски долар. Спечеленият от клиента бонус се изчислява ежеседмично и се добавя към сметката му при минимално натрупан бонус в размер на 10 щатски долара, т.е. когато клиентът достигне изтъргуван обем от отворени и затворени 10 х 10,000 валутни единици (или отворени и затворени позиции за 100 000 валутни единици). Ако в рамките на една седмица клиентът не успее да натрупа бонус 10 USD, натрупаният бонус се прехвърля за следващата седмица.