Трейдвил с бонус до 2500 долара за нова форекс сметка

1439
Трейдвил с бонус до 2500 долара за нова форекс сметка

В началото на тази седмица инвестиционен посредник „Трейдвил" ЕАД стартира бонус програма за нови клиенти на своята платформата за търговия на форекс и международните пазари - Startrade360, съобщиха оттам за fx1.bg

Всеки нов клиент има възможност да добави до 2500 щатски долара към своята сметка в зависимост от първоначалния си депозит и своята активност, което прави бонус програмата една от най-атрактивните на пазара.

В програмата може да участва всеки клиент открил сметка за търговия в периода от 21.03.2011 г. до 21.04.2011 г. включително. Продължителността на програмата е три месеца, считано от датата на сключване на договора на всеки отделен клиент.

С бонус програмата на Трейдвил всеки нов клиент получава бонус за всяка извършена от него транзакция на форекс пазара. Бонусът е във вид на парични средства, които се захранват по сметката за търговия на клиента на седмична база.

Максималният бонус, който клиента може да получи зависи и от първоначално депозираната сума по сметката за търговия. Ако клиентът захрани сметката си за търговия с 300 USD или EUR, максималният бонус, който той ще може да получи е 100 USD. За сметка за търговия захранена с 15 000 USD или EUR максималния бонус е 2500 USD.

За всеки отворен и затворен лот в размер на 10 000 валутни единици, клиентът получава бонус на стойност 1 щатски долар. Спечеленият от клиента бонус се изчислява ежеседмично и се добавя към сметката му при минимално натрупан бонус в размер на 10 щатски долара, т.е. когато клиентът достигне изтъргуван обем от отворени и затворени 10 х 10,000 валутни единици (или отворени и затворени позиции за 100 000 валутни единици). Ако в рамките на една седмица клиентът не успее да натрупа бонус 10 USD, натрупаният бонус се прехвърля за следващата седмица.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg