Едва пет дни остават до икономическия форум на 2012 г. Шумът на парите. Събитието, което ще се състои на 15 и 16 май 2012 г., е с безплатен вход за всички, регистрирали се на адрес Profit.bg/forum

След като вчера попитахме модератора на панел "Капиталови пазари" Илиян Скарлатов какво дискусия можем да очакваме между трима българи и трима чуждестранни гости, днес на ред е Тихомир Тошев. Той е изпълнителен директор на Кредит Център и ще е водещ на панел "Банки" за трета поредна година.

По време на банковия панел участниците ще чуят от водещите банкери как виждат развитието на банковия пазар през следващите години, ще се запази ли тенденцията на понижение на лихвите по кредитите и депозитите, как ще ни се отрази задаващата се рецесия в част от европейските държави, споделя той.

Новите тенденции в банкирането през умните устройства и какъв достъп до кредитен ресурс ще има бизнесът, както и дали ипотечното кредитиране ще остане приоритет за банките и през тази година, също се очаква да разберем по време на панела.

"Какво се случва с цените на обезпеченията и смятат ли оценителите, че времето на спад на цените на имотите приключва, ще ни каже и управителят на една от водещите оценителски фирми у нас", допълва Тошев.

Събитието през 2012 г. се реализира благодарение на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, ПОК Доверие и MetLife и основните спонсори Евро Финанс, Армеец, Амрита, Chivas, Chevrolet.

Медийни партньори на мероприятието са сп. „Мениджър“, Dariknews.bg, Bulgaria ON AIR, imot.bg, Jobtiger.bg, в. „Стандарт“,Novini.bg и Insurance.bg.