РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА СЪБИТИЕТО СЕГА

На 19 май в хотел Шератон, София ще се състои финансовият форум на годината, организиран от бизнес сайт на 2009 г. Profit.bg и агенция Thousand Smiles.

Събитието ще събере едни от най-големите експерти в България в областта на капиталовия пазар, банковия и застрахователни сектори и управлението на активи (4 панела).

Сред потвърдилите участие до момента личат имената на Асен Ягодин, изпълнителен директор на Пощенска Банка, Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБАНК, Мария Илиева, главен изпълнителен директор, MKB Юнионбанк, Кристофор Павлов, главен икономист на Уникредит Булбанк, изпълнителните директори на Карол и Булброкърс Ангел Рабаджийски и Иво Сеизов, Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса, Николай Ялъмов, председател на Борда на Директорите на финансова група Капман, както и представители на най-големите управляващи дружества у нас.

Модератори на четирите панела ще са Красимир Атанасов (бивш портфолио мениджър), Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център, Владислав Панев, председател на съвета на директорите, Статус Капитал и Калин Димитров, Insurance.bg.

Събитието ще се организира с подкрепата на Карол Капитал Мениджмънт, Булброкърс, MKB Юнионбанк и Енемона.

Медийни партньори на форума са БТА, FM+, в. Стандарт, econ.bg, darikfinance.bg, infostock.bg, insurance.bg и forexnews.bg.

Регистрационната такса за събитието е 120 лв. с ДДС.

За повече информация: forum@profit.bg, или на телефон 0895/77 58 64 и 02/962 30 14.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА СЪБИТИЕТО СЕГА