Идва месец май и времето на „Шумът на парите". Тази година финансовото събитие на годината ще се проведе в два дни - 17 (вторник) и 18 май (сряда).

Първия ден ще започнем с темата за „Капиталовите пазари". Ще търсим отговор на някои от най-важните въпроси, свързани с перспективите за развитие на капиталовия пазар, не само в България, но и в региона.

По темата ще чуем нашите специални гости: Валентин Йонеску, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса; Пиотр Боровски, зам. директор, отдел Развитие на пазара, Варшавска фондова борса; Димитрис Караискаки, оперативен директор, Hellenic Exchanges Group.

Сред участниците в панела са и Иван Такев, изпълнителен директор на Българска фондова борса; Антония Гинева, член на Комисията за финансов надзор; Мирослав Маринов, зам. главен изпълнителен директор, ПОК Доверие, които ще очертаят мястото и ролята на България на регионалния капиталов пазар.

Модератор на панела ще е Илиян Скарлатов, изпълнителен директор на KBC Securities България.

Началото на форума наближава, а свободните места намаляват с всеки ден. Тъй като ще бъдат допускани само регистрирали се посетители, не пропускайте и вие да заявите присъствие навреме тук, или в профила на форума във Facebook.

Регистрацията е безплатна и отнема по-малко от минута, а с такива участници, събитието обещава да бъде не само интересно, но и изключително полезно.

„Шумът на парите" се реализира благодарение на: ПОК Доверие, Emporiki Bank, MetLife, KIA Motors, MKB Unionbank, БенчМарк Финанс, Енемона и Джони Уокър.

Медийни партньори на събитието са: insurance.bg, DarikFinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle.