Третото издание на икономическия форум на годината „Шумът на парите“, организиранo от Profit.bg и Evento, ще бъде откритo от главния изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян и Георгиос Цаконас, генерален мениджър на MetLife в България.

Събитието, което ще се проведе на 15 и 16 май (вторник и сряда), в хотел Шератон, е с безплатен вход. Всеки желаещ да присъства на форума може да направи своята регистрация на адрес profit.bg/forum за по-малко от 15 секунди.

„Шумът на парите“ 2012 ще започне с панел "Капиталови пазари", където се отличават имената на трима чуждестранни гости.

Това са главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл, Лучиан Ангел, Председател на съвета на директорите на Bucharest Stock Exchange и Пьотр Боровски, заместник-управител на отдел „Развитие на пазара“ на Варшавската фондова борса.

Първият ден ще продължи с панелите „Животозастраховане“ и „Общо застраховане“, а във втория ден на събитието ще дискутираме банковия пазар и управлението на активи в страната.

Събитието, както и през изминалите години, ще приключи с коктейл.

През 2012 г. събитието се реализира благодарение на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, ПОК Доверие и MetLife и основните спонсори Евро Финанс, Армеец, Амрита, Chivas, Chevrolet.

Медийни партньори на мероприятието са сп. Мениджър, Dariknews.bg, Bulgaria ON AIR, imot.bg, Jobtiger.bg, в. Стандарт, novini.bg и insurance.bg.