РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА

Кои ще са участниците в организирания от Profit.bg и агенция Thousand Smiles форум "Шумът на парите"? Това е най-често задаваният въпрос към екипа ни в последните седмици.

Днес на вниманието Ви ще представим спийкърите в панел „Капиталов пазар", докато утре ще обявим и лекторите в панел „Взаимни фондове".

Модератор тук ще е Красимир Атанасов, известен от работата си като портфолио мениджър в Елана Фонд Мениджмънт.

Сред потвърдилите участие до момента личат имената на изпълнителния директор на Българска фондова борса Иван Такев и изпълнителните директори на Карол и Булброкърс Ангел Рабаджийски и Иво Сеизов.

Наши гости на 19 май (сряда) ще са още Николай Ялъмов, председател на Борда на Директорите на финансова група Капман и Любомир Бояджиев, изпълнителен директор, БенчМарк Финанс и председател на БАЛИП.

От страна на публичните компании до момента своето „ЗА" участие даде Прокопи Прокопиев, директор Корпоративна политика в Енемона АД.

Покани за участие екипът ни е отправил към Комисията за финансов надзор (в лицето на Ралица Агайн), както и към други две публични компании - Софарма и Химимпорт, съответно към Огнян Донев и Александър Керезов.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА