РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА

След като Ви представихме участниците в панел „Капиталов пазар" на организираният от Profit.bg и агенция Thousand Smiles форум „Шумът на парите", днес на Вашето внимание са спийкърите в панел „Взаимни фондове".

Общо осем са участниците във втория панел на форума, като модератор тук ще е Владислав Панев, председател на съвета на директорите в Статус Капитал.

Сред участниците личат имената на Петко Кръстев, Председател на УС и Изпълнителен директор на „ДСК Управление на активи", Никола Янков, председател на Съвета на директорите на Експат Капитал, Александър Николов, ръководител Отдел „Международни капиталови пазари", Карол и Ивайло Пенев, портфолио мениджър в ЕЛАНА Фонд Мениджмънт.

Всеки участник във форума ще може да зададе лично своя въпрос и на Петър Василев, портфолио мениджър, Алфа Асет Мвниджмънт, Северин Въртигов, инвестиционен консултант, Астра Асет Мениджмънт, Петко Вълков, изпълнителен директор, БенчМарк Асет Мениджмънт и Гено Тонев, инвестиционен консултант в Юг Маркет Фонд Мениджмънт АД.

Форумът „Шумът на парите" 2010 се осъществява с подкрепата на Карол Капитал Мениджмънт, Булброкърс, Енемона и MKB Unionbank.

Медийни партньори на събитието са БТА, darikfinance.bg, econ.bg, infostock.bg, insurance.bg, в. Стандарт, радио FM+, както и forexnews.bg и banknews.bg.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ФОРУМА