5 аспекта на архитектурата от 13.5 г. практика

867
5 аспекта на архитектурата от 13.5 г. практика

От 5 декември 2018 г. изложбената зала на Roca - Експо Баня София, представя изложбата „5 аспекта на архитектурата от 13.5 години практика“.

Авторите от архитектурно бюро АиА Архитекти показват свои проекти, част от тях оценявани като значими за развитието на българската столица. Много или малко са 13.5 години практика в областта на архитектурното и урбанистично проектиране е въпрос с различни възможни отговори.

С работата си представят своето виждане и провокират дискусия върху 5 аспекта на архитектурата:

  • Вертикален град.
  • Градове за хората.
  • Мащаб и контекст.
  • Пространство и светлина.
  • Дизайн и технологии.

Избрани проекти са разгледани от гледна точка на петте аспекта, поставяйки въпроса - как архитектурата въздейства и променя живота на хората?

Много гости, сред които приятели, партньори и колеги от сферата на архитектурата и строителството, подкрепиха екипа на АиА Архитекти на откриването на изложбата.

„Екипът ни се гордее с дългогодишната си работа по проекти, които са довели до позитивна промяна в облика и живота на града“, заявява арх. Ангел Захариев, съосновател на АиА Архитекти.

Изложбата „5 аспекта на архитектурата от 13,5 години практика“ е доказателство, че екипът на архитектурното бюро успешно изпълнява своята мисия да създава архитектурни произведения с добавена стойност за своите потребители, публиката и обществото. 

Рока България с удоволствие партнира на АиА Архитекти в организирането на изложбата.

„Ние създадохме Експо Баня София като пространство за срещи и дискусии. Насърчаваме иновацията и устойчивото развитие във всички сфери на бизнес, наука и изкуство. Ние самите сме експерти в иновацията и устойчивото развитие по отношение на банята. Убедени сме, че това е начина да правим света около нас и живота ни по-добър“, сподели по повод откриването на изложбата Веселин Симов, Мениджър маркетинг на Roca за Югоизточна Европа.

Изложбата „5 аспекта на архитектурата от 13.5 години практика“ посреща гости до 14 януари 2019 г. в изложбена зала Експо Баня София на бул. Мария Луиза 16. Вход свободен.

 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...