CBRE вече с директно присъствие в България

582
CBRE вече с директно присъствие в България

© CBRE

Глобалният лидер в предоставянето на услуги в сектора на недвижимите имоти в света CBRE Group разшири дейността си в България.

Като част от подразделението, обслужващо Югоизточна Европа, компанията привлече Радион Цаков, който се присъедини към CBRE в София, за да подсили съществуващия екип за региона, базиран в Белград.

Управляващ директор за региона е Андрю Пиърсън, който има почти 15 години опит на пазарите в Централна и Източна Европа, заемайки висши мениджърски позиции в компаниите CBRE и JLL в Прага, София, Белград, Загреб и Букурещ.

„През годините съм изпълнявал различни длъжности в България и познавам добре особеностите на пазара. Напоследък се наблюдава значителен ръст и това е една от основните причини CBRE да се насочи към по-тясно взаимодействие с него“, коментира новината Андрю Пиърсън.

Андрю Пиърсън

„Познавам Радион от много години и той ще допринесе много с отличните си познания за местния пазар на база на дългогодишния си опит в конкурентния пазар на офисни площи в София. Изключително сме радостни да го приветстваме към нашия екип.“, допълни той.

Радион Цаков

Базираната в Лос Анджелис, Калифорния, компания е листвана на Нюйоркската фондова борса с годишни приходи от над 14 млрд. щатски долара и в момента заема 207 място в класацията US Fortune 500.

Новата структура за Югоизточна Европа беше създадена през юли 2017 г. и замести партньорските споразумения с местни компании в Хърватия, Сърбия и България. В резултат на това, за първи път CBRE има директно присъствие в региона.

Регионалното подразделение предлага пълна гама от интегрирани услуги за всички сегменти на бизнес имотите – офиси, индустриални и логистични площи, търговски проекти, хотели и ваканционни комплекси, както и капиталови пазари. Портфолиото от услуги за наематели и собственици включва управление на транзакции (наеми и покупко-продажби); стратегическо консултиране; оценки и пазарни проучвания; финансови анализи; проектен мениджмънт и интериорен дизайн.

Повече за CBRE

CBRE е включена във Fortune 500 от 2008 г. насам, като е класирана на #207 през 2018 г. Компанията също така е избрана за най-добрата марка на индустрията от компанията Lipsey за 17 поредни години и е обявена за една от „Най-уважаваните компании“ на Fortune за шест поредни години, като заема първо място в сектора на недвижимите имоти през 2019 г.

Компанията е обявена и за една от „Най-етичните компании“ от институт „Етисфера“ през последните 5 последователни години.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg