Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

1871
Concepto - подходящата врата за всеки стил на обзавеждане у дома

© С DesignLine Concepto компания Hörmann предлага модерни дизайни за интериорни врати. Новото допълнение сега са релефна повърхност с дизайн Leinen /лен/ и популярния цвят „таупе“

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени материали, продължителна експлоатация и разнообразен дизайн, така че асортиментът да включва подходящата врата за всеки стил на обзавеждане.

Интериорните врати Concepto от серията DesignLine допълват най-вече модерния стил на обзавеждане. Модните цветове бяло, антрацит и сиво се комбинират с матови, релефни и гланцови повърхности.

Сега вратите се предлагат и в популярния цвят „таупе“, както и с изцяло нова за пазара на врати повърхност с релеф Leinen (лен).


Интериорните врати имат съществен принос за цялостната визия на обзавеждането. Почитателите на модерното обзавеждане биха искали то да се отразява и във вратите.

За тази цел дървените интериорни врати Concepto на Hörmann се предлагат със специални повърхности и в модни цветове.

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto се предлагат с изцяло новия дизайн Leinen /лен/. Те могат да се комбинират с цветовете бяло, сиво, антрацит и таупе (отляво надясно)

Концепция 4x4

В рамките на концепцията 4x4 се предлага избор между четири различни повърхности и четири различни цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си.

При повърхностите изборът е между мат, гланц, с релеф и дизайн тип „лен“. Те могат да се комбинират с популярните цветове бяло, антрацит, сиво и таупе.

Независимо дали ще са с еднакъв дизайн или ще са комбинирани помежду си, вратите от концепцията 4x4 придават мащаб на модерните помещения.

Изцяло остъклени врати за облени в светлина помещения

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto могат да се комбинират с изцяло остъклени врати със същата визия. Така стъклените врати получават релефна структура тип Schiefer (със светлосенки) или Leinen (лен/) и хармонират изключително добре в помещение с дървени интериорни врати.

Duradecor – изключително дълготрайни врати

И четирите повърхности се характеризират с голяма здравина: Ultramatt (мат), Schiefer (със светлосенки) и Leinen (лен) са налични в комбинация с предлаганата само от Hörmann (по данни на производителя) повърхност Duradecor.

Duradecor е особено удароустойчива, устойчива на изтриване и нечувствителна на почистване, така че вратите остават дълго време красиви и без увреждания.

Матовата повърхност е разработена така, че по нея да не остават пръстови отпечатъци – нежелан страничен ефект, който се среща често при матовите повърхности. Гланцовият вариант (Gloss) със заздравената си акрилна повърхност е почти толкова устойчив, колкото и повърхността Duradecor.

Снимки: Hörmann

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg