Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

3526
Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

© iRobot

“Никой не обича да се занимава с чистене” е твърдение, което изгуби своята правота, защото това вече не е вярно. Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и създадена да поддържа идеална домашна хигиена на подовете у дома всеки ден.

Тя е проектирана да преобърне досегашната дефиниция за перфектно почистване и представата за ежедневна изрядна чистота на подовите повърхности. И това не са просто приказки, а технологични иновации, подплатени от факти и неоспорими резултати.

Roomba i7+ картографира и запомня помещенията

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ проучва, опознава и сканира помещенията, за които трябва да се погрижи, с иновативната си технология за интелигентно картографиране Imprint™. Прахосмукачката-робот запомня до 10 жилищни схеми, както и името на всяка стая.

По този начин, след като бъде преместена в друг апартамент, на друг етаж или на друго място, тя ще запамети локацията и ще изчисти подовете до съвършенство, без да губи излишно време в изучаване разположението на мебелите. Мобилното приложение iRobot HOME позволява  Roomba i7+ да бъде гласово инструктирана с почистването на кое конкретно помещение да се заеме.

Roomba i7+ се почиства сама

Бързо, ефективно, без излишни усилия и загуба на ценно време, новият модел Roomba® интелигентно се справя със замърсените подове, а вие забравяте за чистенето седмици наред. Дори не е нужно да се занимавате и да изхвърляте боклука от контейнера ѝ всеки път, защото iRobot Roomba i7+ се почиства сама.

Прахосмукачката-робот се предлага в комплект с първата по рода си самопочистваща база Clean Base™ с капацитет до 30 контейнера за боклук, които се събират в хигиенична, лесно сменяема торбичка. 

Roomba i7+ работи с уникална система от две четки

Мокет, паркет, ламинат, дюшеме, теракота, гранитогрес – Roomba i7+ ще почисти всичко безупречно с единствената по рода си система от две гумени четки, които работят паралелно и по-ефикасно премахват мръсотията.

Умната Roomba i7+ автоматично настройва височината на почистващата глава, така че двете четки да се адаптират максимално добре спрямо спецификите на пода.

Едната отлепя упорития боклук, а втората се движи в срещуположна посока, за да повдигне и прибере цялата мръсотия. Така чистенето е образцово, а всичко нежелано - от прах и леки замърсявания до козина на домашни любимци, коса и по-едри боклуци - е елиминирано.

Roomba i7+ разполага с високоефективен филтър

Високоефективният филтър на новата Roomba i7+ улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени, а патентовата технология Dirt Detect™ прави чистенето на по-трудните и замърсени участъци лесно като игра.

След края на всеки работен цикъл Clean Map™ прахосмукачката-робот е готова с отчет за свършената робота.

Рапорт даден! Режим „ежедневна подова хигиена“ е наличен. Време е за почивка, докато новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ се грижи за перфектната чистота на подовете у дома всеки ден. 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...