Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

3714
Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

© iRobot

“Никой не обича да се занимава с чистене” е твърдение, което изгуби своята правота, защото това вече не е вярно. Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и създадена да поддържа идеална домашна хигиена на подовете у дома всеки ден.

Тя е проектирана да преобърне досегашната дефиниция за перфектно почистване и представата за ежедневна изрядна чистота на подовите повърхности. И това не са просто приказки, а технологични иновации, подплатени от факти и неоспорими резултати.

Roomba i7+ картографира и запомня помещенията

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ проучва, опознава и сканира помещенията, за които трябва да се погрижи, с иновативната си технология за интелигентно картографиране Imprint™. Прахосмукачката-робот запомня до 10 жилищни схеми, както и името на всяка стая.

По този начин, след като бъде преместена в друг апартамент, на друг етаж или на друго място, тя ще запамети локацията и ще изчисти подовете до съвършенство, без да губи излишно време в изучаване разположението на мебелите. Мобилното приложение iRobot HOME позволява  Roomba i7+ да бъде гласово инструктирана с почистването на кое конкретно помещение да се заеме.

Roomba i7+ се почиства сама

Бързо, ефективно, без излишни усилия и загуба на ценно време, новият модел Roomba® интелигентно се справя със замърсените подове, а вие забравяте за чистенето седмици наред. Дори не е нужно да се занимавате и да изхвърляте боклука от контейнера ѝ всеки път, защото iRobot Roomba i7+ се почиства сама.

Прахосмукачката-робот се предлага в комплект с първата по рода си самопочистваща база Clean Base™ с капацитет до 30 контейнера за боклук, които се събират в хигиенична, лесно сменяема торбичка. 

Roomba i7+ работи с уникална система от две четки

Мокет, паркет, ламинат, дюшеме, теракота, гранитогрес – Roomba i7+ ще почисти всичко безупречно с единствената по рода си система от две гумени четки, които работят паралелно и по-ефикасно премахват мръсотията.

Умната Roomba i7+ автоматично настройва височината на почистващата глава, така че двете четки да се адаптират максимално добре спрямо спецификите на пода.

Едната отлепя упорития боклук, а втората се движи в срещуположна посока, за да повдигне и прибере цялата мръсотия. Така чистенето е образцово, а всичко нежелано - от прах и леки замърсявания до козина на домашни любимци, коса и по-едри боклуци - е елиминирано.

Roomba i7+ разполага с високоефективен филтър

Високоефективният филтър на новата Roomba i7+ улавя до 99% полен, акари, кучешки и котешки алергени, а патентовата технология Dirt Detect™ прави чистенето на по-трудните и замърсени участъци лесно като игра.

След края на всеки работен цикъл Clean Map™ прахосмукачката-робот е готова с отчет за свършената робота.

Рапорт даден! Режим „ежедневна подова хигиена“ е наличен. Време е за почивка, докато новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ се грижи за перфектната чистота на подовете у дома всеки ден. 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg