Лекторите на Шумът на парите - Полина Стойкова

1364
Лекторите на Шумът на парите - Полина Стойкова

Продължаваме с представянето на лекторите в десетото издание на Шумът на парите.

Днешният ще можете да чуете в имотната дискусия на събиието, която е с начелен час 13 часа на 17 април (сряда). Мястото на срещата - зала 6 на НДК, а входът е свободен.

Полина Стойкова, MRICS, е изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES и ръководител отдел "Анализи и прогнози". Тя се присъединява към компанията още в самото начало, а по-късно става и съдружник.

Постът изпълнителен директор заема в продължение на повече от 10 години - от края на 2008 г. Назначението й по това време съвпада с началото на глобалната финансова и икономическа криза, през която BULGARIAN PROPERTIES успя да премине успешно и към момента е една от най-уважаваните и добре позиционирани имотни компании.

Признание за успешното управление и развитие на BULGARIAN PROPERTIES e отличието "Агенция на годината" в Годишните награди на Imoti.net, с което компанията беше удостоена през тази година.

Полина притежава магистърска степен по Стратегическо управление от СУ ”Св. Климент Охридски”. От 2012 г. е професионален член на Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), което е признание и гаранция за висока степен на професионализъм.

Преминала е редица курсове на обучение към The University of Tennessee, USA в областта на международния бизнес и мениджмънт и междукултурното лидерство. 

Полина Стойкова е един от най-уважаваните експерти в областта на недвижимите имоти в България. Тя присъства често в местните и чуждестранни медии с коментари относно актуалните тенденции и прогнози за развитието на имотния пазар, а анализите на BULGARIAN PROPERTIES са високо ценени и се следят с интерес от всички пазарни участници.


Нейно дело са едни от първите научни изследвания за имотния пазар в България, публикувани в български и чуждестранни академични списания. 

Тя е автор и на методология на първите по рода си индекси, обхващащи жилищния пазар в цялата страна. Това е един иновативен проект, който, освен актуална и пълна пазарна информация, дава възможност да се правят автоматизирани оценки и портфейлни преоценки на жилищни имоти.

Входът за Шумът на парите е свободен, а повече информация за събитието можете да намерите на https://profit.bg/forum/или във Facebook.

 

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2019

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg