Много добри примери за съжителство между хора и дървета

18449
Много добри примери за съжителство между хора и дървета

Човек може да работи с природата или срещу нея. В този случай архитектите са решили да намерят някакво средно положение: вместо да режат дървета и след това да строят къщите, тези дървета са внедрени като част от новите сгради.

Урбанизацията съставлява само малка част от обезлесяването в световен мащаб, но е важна заради психологическия си ефект.

Ще отрежем дърветата, за да си построим къща, или ще се опитаме да построим къщата си така, че да се впише в заобикалящата я среда?


На снимките по-долу, побрани от Bored Panda, можете да видите много добри примери за съжителството между хора и дървета. 

Българският бизнес

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

kkkkl
# 0
15:09 | 10 September 2015
Предупреждение Ако спрете да четете ще умреш тази вечер. Hi Им Mike. Im 11 години, но IM мъртъв сега, нямах никакви приятели ... Ако не оставите това на 20 снимки, които ще умреш тази вечер точно в 23:59. DONT повярвай ми? Човек на име Джейк прочетете това и се засмя по-късно същата вечер взех един нож от кухнята и го намушкал до смърт. Вие не искате да се Джейк се занимаваш? Едно момиче на име Сандра прочетете това и само го е публикувал 10 снимки глупаво момиче тя е само на 11, НО Е, добре. Този ден тя ме видя и се затича към нея бабите къща ... Тя я попита тя може да се използва в банята ... но предполагам, това, което аз бях вече там Shes сега е в кома. А умен човек на име Phill прочетете това и го е публикувал на 20 снимки, защото той се уплаши ... На следващата сутрин той спечели от лотарията И приятелката си приеха неговата marrige
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg