Понякога обновяването на кухненските помещения в старите къщи върви ръка за ръка с много предизвикателства и трудности. Възможно е да достигнете до един момент, в който мебелите са съвременни, а всичко останало в помещението е от миналия век.

Дори къщата ви да е по-нова, можете да откриете безценни идеи, когато погледнете тази разкошна австралийска кухня.

1. Боядисайте шкафовете в малко по-тъмен цвят от стената. По този начин ще им придадете по-приятна визия. Освен това ще поставите акцент върху мебелите и всичко около тях.

Както забелязвате – подът, шкафовете – всички те са малко по-тъмен нюанс на бялото, в сравнение със стената.

2. И като говорим за цветове, ако обмисляте да сложите бели мраморни плотове или предпазни плотове, като този тук, поразмишлявайте дали боядисването на шкафовете да бъде в леко сиво. По този начин ще допълните идеално излъчването на мрамора.

3. Този отворен кухненски остров в стил винтижд идеално допълва обстановката. Предоставя прекрасно място за събиране на приятели. Топлото дърво осигурява контраст спрямо всичко в бяло.

4. Отлична комбинация е да използвате стъклени врати и отворени лавици. По този начин можете да изложите най-ценните за вас съдове.

5. Ако не ви допада идеята за обособяването на килер, или нямате такъв въобще, добре е да организирате нещо от рода на шкаф до тавана, изпълняващ тази функция.

В тази кухня те са два. Иделано място за поставянето на домакинските съдове.