Актив Пропъртис придоби 6 имота в местността Алепу

926
Актив Пропъртис придоби 6 имота в местността Алепу

Актив Пропъртис АДСИЦ-Пловдив е придобил правото на собственост върху 6 недвижими имота с обща площ 38 045 кв. м, находящи се в местността Алепу по плана за земеразделяне на Созопол, съобщават от Българска фондова борса.

 

В края на миналия месец фондът закупи правото на собственост върху 12 недвижими имота, намиращи се в местността „Орешака” в землището на с. Крумово, общ. Родопи, обл. Пловдив, с обща площ 48 076 кв. м и два поземлени имота с незастроени площи 11 578 кв. м, попадащи в УПИ "Парк Отдих и култура", гр. Пловдив.

С решение на Пловдивския окръжен съд, в края на март бе вписано увеличението на капитала на дружеството от 5.2 млн. лв. на 19.728 млн. лв., чрез издаването на 14.528 млн. нови акции с номинална стойност 1.00 лв. и емисионна стойност 1.50 лв.


За 2006 г. дружеството обяви нетна печалба в размер на 1.022 млн. лв., спрямо положителен финансов резултат от 30 хил. лв. за година по-рано.

Днес сделки по позицията не се сключиха, като офертите купува/продава останаха на нива от 1.53/1.57 лв. за брой.


Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg