Аладин Билдинг сред най-добрите строителни компании за втора година

1627
Аладин Билдинг сред най-добрите строителни компании за втора година

За втора поредна година Аладин Билдинг е сред 30-те най-добри строителни компании в София, каза Мартин Константинов, главен инспектор по труда в отрасъл строителство към Изпълнителна агенция „Главната инспекция по труда” в София.

Той уточни, че компанията се отличава по отношение на начин на работа, безопасност на работа, заплащане и текучество на персонала в строителния бранш.

Заради високите стандарти на работа, спазвани в Аладин Билдинг, Главна инспекция по труда избра компанията за домакин на посещението на представители на надзорните органи от държавите от Югоизточна Европа, Азербейджан и Украйна.

Инспекторите посетиха строителен обект – многофункционална сграда – в ж. к. „Люлин“, гр. София. Инвестицията в обекта е на фирма Аладин и възлиза на 9 млн. лева. Сградата ще бъде завършена през 2009 г.

„Това е един изключително добре управляван обект. Мениджмънтът на компанията много сериозно се грижи за здравето и безопасността на служителите си,” каза по време на посещението Волфганг фон Рихтхофен, представител на Международната организация на труда, който работи по проект за безопасността на труда в Босна.

По данни на инспекцията по труда, в София има над 5 700 строителни обекта. Строителните фирми в града са около 6 900.

Аладин Билдинг е създадена през 2000 г. с основен предмет на дейност проектиране, строителство и реконструкция на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради. Сред завършените обекти на компанията са Техноцентър E-Elit, търговски комплекс Глобус и жилищни сгради в различни квартали на София.

Аладин Билдинг ООД е собственост на Аладин Харфан. През последните години неговата компания Аладин ЕООД е насочена към реализирането на мащабни проекти в сферата на недвижимите имоти. Аладин ЕООД е инвеститор в Mall Pleven (Мол Плевен), за което получава сертификат за първи клас инвеститор от Българската агенция за инвестиции (БАИ).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...