Една от най-големите скандинавски медийни групи Alma Media стъпи в България с интернет портала за недвижими имоти City24.bg. Това бе оповестено пред представители на медиите на пресконференция в Посолството на Финландия в София. Уебсайтът е част от притежаваната от групата международна мрежа, която предоставя онлайн информация за жилищни и търговски площи в 9 страни в Европа.

City24.bg ще предлага една от най-обширните и актуални в България база данни с оферти за недвижими имоти. Порталът е разработен така, че да улесни максимално агенциите за недвижими имоти в публикуването на техните предложения.

Строителните предприемачи и инвеститорите разполагат с възможността да представят проектите си в отделна специализирана подстраница. Мрежата позволява търсене и предлагане на жилищни имоти, търговски площи и нови проекти както в България, така и в другите европейски държави, където Alma Media е представена – Финландия, Швеция, Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Русия и Хърватска.

Сред първите компании за недвижими имоти в България, които гласуват доверие на City24.bg, предоставяйки своята база данни от оферти, са водещите в сектора Aдрес Груп, RE/MAX България, Явлена, ERA България, ARCO Имоти, както и значителен брой регионални агенции. Благодарение на това, още през първия месец след старта си, City24.bg ще предлага над 55 000 актуални оферти.

Снимка: От ляво на дясно: Ренaта Баузиене, директор за Черноморския регион и регионален мениджър на City24 за Литва, Филип Филипов, регионален мениджър на City24 за България, Ане Бакман, консул и административно атaше на Финландия в България, Исмо Репка, директор международни дейности в Alma Media Interactive.