Хамптънс – това е мястото за забавление на богаташите в САЩ. Имотите тук са със средна цена от над 1 млн. долара, а двама братя успяват да забогатеят от този пазар, след като само в последните 2 години продават имоти за над 500 млн. долара.

Закари и Коуди Вишински стартират своята компания Bespoke Real Estate през 2014 г. и бързо се превръщат във важен фактор на пазара на имоти, оценени на 10 или повече милиона долара.

Преди да стартират собствената си фирма, двамата работят в друга имотна агенция. Братята са едни от най-добрите агенти в компанията и забелязват необходимостта от внимателен подход към покупко-продажбата на едни от най-скъпите имоти в страната.

Те добавят няколко просто услуги – като например чартърен хеликоптер от Манхатън до Хамптънс, както и персонализиран iPad с информация за имотите, които биха представлявали интерес за съответния клиент.

Само в разстояние на около 2 години тяхната компания Bespoke вече държи около 40% от имотите на първа линия, обявени за продан.

Сред най-елитните имоти, които братята днес предлагат, са имение за 72 млн. долара с 11 спални и басейн, както и имот с 10 спални, оценен на 29 млн. долара.

Цените на имотите в Хамптънс обаче остават стабилни, на фона на други луксозни пазари като Маями, Флорида, например.

„Пазарът на имоти тук не е като никой друг по света. Ако за 10 млн. долара в Манхатън можеш да си купиш няколко апартамента, то тук това означава един-единствен имот", посочват те.

Тайната на успеха им се дължи на факта, че двамата обичат да изпипват нещата до най-малката подробност. Около нас имаме екип от професионалисти, без който нямаше да сме това, което сме днес.

„Винаги съм знаел, че двамата ще се по-силни, отколкото поотделно“, казва Закари Вишински пред CNBC.