Булленд Инвестмънтс с предварителен договор за продажба на имот за 435 хил. евро

1041
Булленд Инвестмънтс с предварителен договор за продажба на имот за 435 хил. евро

Булленд Инвестмънтс АДСИЦ сключи предварителен договор за продажба на урегулиран, незастроен поземлен имот, местност "Овча купел", целият с площ от 3 230 квадратни метра, съобщават от БФБ-София.

Окончателният договор трябва да бъде сключен до 19 април 2007 г. при цена в размер на левовата равностойност на 435 хил. евро без ДДС, изчислена по фиксинга на БНБ.

Към настоящия момент е заплатено капаро в размер на 10 % от продажната цена.

При реализиране на сделката постигнатата печалба, изчислена като разлика между покупната и продажната цена ще бъде в размер на 318 870 лв., което представлява доходност от 59,95 %.

По данни от дружеството към днешната дата притежаваните от фонда земеделски земи възлизат на 16 297.4 дка, а средната им площ е 7.989 дка. Общият брой на притежаваните от компанията имоти е 2040, като крайната им цена, с включени всичко разходи е 179.34 лв/дка.

По време на днешната търговска сесия по позицията се изтъргуваха 500 акции на ниво от 0.978 лв., без промяна спрямо предходната сесия.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg