Частни фирми се борят на търг за общиснки имот в Благоевград

1501
Частни фирми се борят на търг за общиснки имот в Благоевград

10 различни фирми се състезаваха вчера на открит конкурс за продажба на недвижим имот - частна общинска собственост.

Имотът според кадастралната карта на Благоевград е с площ от 287 кв. м и административен адрес ул. “Александър Стамболийски”- Благоевград. Конкурсът се проведе в зала 101 на общината днес в 14.00 часа.

Офертите бяха отворени публично в присъствието на кандидатите и журналисти от комисия, назначена от кмета на Благоевград К. Паскалев, с председател началникът на отдел „Общинска собственост” Ели Лазарова и членове общинските съветници Сашо Милчев, Христо Ковачки и Йордан Миленков и Румяна Чорбаджийска - старши юрисконсулт в общинска администрация.

Най-висока цена за имота бе предложена в офертата на „Беа Строй” ЕООД Благоевград - 691 000 лева, която комисията класира на първо място.

На 2-ро място е “Металком Инвест” ЕООД, с предложена цена 635 001 лева и на III-то място ЕТ “Иван Грънчаров”, с предложена офертна цена от 611 310 лева. Минималната цена, определена в конкурсната документация, бе 215 250 лв.

Протокол от заседание на комисията ще бъде връчен за одобрение от кмета на Община Благоевград Костадин Паскалев.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg