Colliers International официално откри най-новия си офис, който се намира в Албания. Консултантът по недвижими имоти вече има 10 офиса в шест страни в региона, включително България, Румъния, Гърция, Черна Гора, Хърватия и Албания, съобщава Europa.re.

Colliers International участва като основен инвеститор в някои от най-големите проекти в региона, като Бизнес парк София, Airport City в Белград и Avenue Mall, разположен в Загреб.

Colliers International Albania ще започне в близко бъдеще реализацията на няколко подобни големи проекти и на територията на Албания. Първият проект ще бъде построяването на международен парк в столицата на страната Тирана.

Colliers International спечели наградата за най-добър консултант в сектора на недвижимите имоти за региона на Югоизточна Европа тази година.

Colliers International за Югоизтчна Европа понастоящем участва в реализацията на различни проекти, чиято обща площ е 3 млн. кв. м.

Консултантската компания е и най-голямата в региона, отчитайки среден ръст в печалбите си за последните няколко години в размер на 69%.