Представителството на консултантската компания Colliers International в България подписа договор с испанската строителна компания Riofisa за строителството на два от най-големите търговски център в страната.

Единият от търговските центрове ще се намира в столицата Софияа а другият във втория по-големина град Пловдив.

Civis Center Sofia в столицата ще разполага с обща площ за отдаване под наем от 85 хил. кв.м. Разположеният в Пловдив Civis Center Plovdiv ще има 55 хил. кв.м. площ за отдаване под наем става ясно още от съобщението на Colliers.

След подписването на това споразумение, Colliers International участва в различни проекти в нашата страна, като общата площ за отдаване под наем надхвърля 500 хил .кв.м. Това прави компанията лидер на родния пазар.

Общата застроена площ от всичките тези проекти надхвърля 1.2 млн. кв.м., уточняват още от Colliers International.

С всеки от новите си проекти, в които Colliers участва в България, се цели по-голямо предлагане на различните услуги в сферата на недвижимите имоти до крайните клиенти.

От компанията вярват, че все повече клиенти и инвеститори ще бъдат привлечени от сектора в страната, което ще доведе до всеобщото подобряване на качеството на живот.

Двата проекта за търговски центрове представляват 11-тия и 12-тия проект в страната за търговски център в които участва Colliers International.