Известният португалски футболист Кристиано Роналдо наскоро придоби разкошен апартамент на Пето авеню, Манхатън в Ню Йорк за 18.5 млн. долара.

С това той засили слуховете, че след изтичането на договора му с Реал Мадрид през 2018 г. ще се премести да живее отвъд Океана. Искате ли да видите как изглежда апартамент за над 18 милиона? Тогава се разходете с нас:



Апартаментът на Кристиано Роналдо се намира на последния етаж на Trump Tower- небостъргач, притежаван от милиардера и кандидат за президент Доналд Тръмп.



Този луксозен апартамент с площ над 230 кв. м по-рано бе собственост на Алесандро Порто- бизнес партньор на Доналд Тръмп.



Апартаментът е построен през 1983 г., а интериорът му е създаден от световно известния дизайнер Хуан Пабло Молине.



Той има три стаи и три и половина бани. Той се смята за едно от „най-престижните и надеждни места за живеене в Манхатън“. Толкова скъп имот в толкова престижен район на Голямата ябълка е напълно по джоба на Роналдо, който през миналата година спечели 79 млн. долара.



Високата цена на жилището се обяснява с факта, че то има формата на буква L. От него се разкрива потресаваща гледка на запад към река Хъдзън, на север към Сентръл Парк и на юг- към знакови сгради на Ню Йорк като Емпайър Стейт Билдинг, Крайслер Билдинг и Статуята на свободата.



В дизайна на шикозната спалня главна роля играе голямото легло за двама.



Кухнята е изненадващо тясна, но към нея има малък кът за хранене.



Третата стая, малка по размери, идеално подхожда за кабинет.



Във всички бани доминират мраморът и големите огледала.



Дори от ваната в този апартамент се открива невероятна гледка.



Всички обитатели на Trump Tower имат достъп до голям фитнес, химическо чистене, ресторант, бар и магазини, намиращи се в самата сграда.