Въпреки понижението на цените на жилищата, на пазара продължават да се предлагат имоти на нива, достигащи няколко милиона евро.

Офертите за имотите са на "Юник Естейтс", предоставени на Profit.Bg.

Нова къща в луксозен комплекс в кв. Драгалевци с площ 440 кв. м и дворно място с площ 900 кв. м се предлага за 900 000 евро. Къщата е на два етажа, с озеленен двор, басейн и гледка към Витоша.

За по-голяма сигурност на живущите комплекса се предлага денонощна охрана с видео наблюдение.

Прекрасна резиденция само на 30 мин. от София, със застроена площ 1250 кв. м, разположена в ограден парк от 8800 кв. м е обявена за продажба на цена 1 200 000 евро.

Имотът се състои се от два апартамента, обширна дневна, пет спални, девет бани, три камини тераси, гаражи, спа сектор. Подходящ е за резиденция, както за частни лица, така и за реномирани фирми.

Друга оферта е за едно фамилна къща с цена 900 000 евро, разположена в полите на Витоша, с лесен и бърз достъп до централни булеварди България и княз Борис, както и до Панорамен път.

Площта на къщата 614 кв.м, на 3 етажа с 4 самостоятелни слънчеви и големи спални, всяка разполага с гардеробна, баня и с тераса.

Елегантен имот в близост до резиденция Бояна, заобиколен от красиви и добре охранявани къщи с площ 800 кв. м, се продава за 2 300 000 евро. Къщата е на 4 етажа, с 5 спални, като предлага билярдна зала, киносалон, сауна, масажно студио и солариум, барбекю, басейн както и охрана с видео наблюдение.

Ако предпочитате морето, къща в средиземноморски стил в близост до двореца на царя в "Евксиноград" с площ 1 241 кв. м се предлага за 2 500 000 евро. Сред екстрите са киносалон, помещение с джакузи, гардеробна, асансьор, басейн и гараж за 10 коли.