На 26, 27 и 28 юни от 10.00 до 18.00 ч. Royal Park Residencе обявява Дни на отворените врати. През този период всеки ще може да разгледа новостроящия се комплекс, да усети атмосферата на района, да се срещнете с консултантите на ЛУКС ИМОТИ и да се запознаете с инвеститора.

Само през Дните на отворени врати всеки регистриран посетител ще има право да получи специални условия за покупка на апартамент или пентхаус в комплекса, независимо кога впоследствие вземе своето решение.

Най-новият комплекс от затворен тип в София - Royal Park Residence, е разположен на оградена територия от 15 дка в кв. “Бояна”, с бърз достъп до основните булеварди на столицата. ЛУКС ИМОТИ е основен консултант на проекта.

Проектът е на арх. Боби Богданов от “Амфион”. Разположен е на хълм, огрян от слънцето. Предлага гледки към Витоша и цяла София.

Комплексът се намира на оградена територия от 15 дка при само 20% застрояване. Той предлага 7 бутикови сгради, ориентирани на юг и изток. Собствената му паркова зона е от 12 дка.

В него се намират 42 апартамента и 7 пентхауса с панорами 360 градуса, за които са използвани луксозни материали и оборудване от световни марки.

Royal Park Boyana разполага с подземна инфраструктура с улици и 116 паркоместа.