ДНСК получи сертификат по ISO 9001:2000

1105
ДНСК получи сертификат по ISO 9001:2000

Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) беше сертифицирана по Системата за управление на качеството ISO 9001:2000.

Сертификатът е издаден от ÖHMI EuroCert GmbH – Магдебург, Германия. Документът удостоверява, че ДНСК има разработена и внедрена интегрирана система за управление с обхват: контрол върху строителните книжа; дейности по контрол на строителството и ликвидиране на последиците от незаконното строителство; контрол върху дейността на лицата, упражняващи строителен надзор; обследване на аварии в строителството; контрол върху ползването на строежите и въвеждането им в експлоатация.

Сертификатът гарантира, че дейностите, които са сертифицирани, отговарят на регламентирани и контролирани стандарти.

Системата ISO 9001:2000 е внедрена в ДНСК през месец април 2008 г., а през месец юли е извършен одит от сертифициращия орган и е издаден сертификат. През този период служителите са запознати с необходимите документи и процедури и са преминали през съответното обучение за работа със системата.

Системата за управление на качеството ISO 9001:2000 гарантира еднаквите процедури в централното управление на ДНСК и 28-те регионални дирекции.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...