Електроника АД продаде имот за 150 хил. лв.

1364
Електроника АД продаде имот за 150 хил. лв.

На 4 април Електроника АД е сключило догорор за продажба в нотариална форма на недвижим имот, притежание на дружеството, съобщават от БФБ-София.

Имотът се намира в землището на Велинград, с ЕКАТТЕ 10 450, м. Санаториума, с площ от 4 767 кв. м с начин на трайно ползване: Почивен Дом по утвърдения на Община Велинград застроителен и регулационен план на съществуваща база за отдих на Електроника АД-София.

Продажбата бе осъществена заедно с всички находящи се в този поземлен имот подобрения, включително всички постройки в имота.

Купувачът ЕТ Киров и Син - Петко Киров вече е превел дължимата сума и ДДС по банкова сметка на Електроника АД.

За 2006 г. Електроника обяви нетна печалба в размер на 110 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 158 хил. лв. за година по-рано. Основният капитал на дружеството е 330 хил. лв., а собственият – 3.047 млн. лв.

Акциите на компанията се търгуваха за последно на БФБ-София по време на борсовата сесия от 3 април на цена от 10.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg