Arco Real Estate има удоволствието да ви съобщи, че жилищният комплекс Manastirski LIVD Apartments вече има достигнат етап на строителство Акт 14.

Комплексът се намира в столичния квартал "Манастирски ливади - Запад", на 150м. от ул. „ Тодор Каблешков”, в близост до бул. България, BILLA и Bulgaria Mall. Инвеститор е естонската инвестиционна компания Arco Vara AS, която влага над 4 милиона евро в проекта.

Вторият етап на завършване от Manastirski LIVD Apartments се състои от 132 апартамента, 12 магазина, дентална клиника и подземен паркинг. Жилищната и търговската част са разположени на 12 500 кв. м., а площта на подземния паркинг е над 3 300 кв. метра.

Към началото на м. юни 50% от апартаментите в сградата вече са реализирани, като се очаква строителството да приключи три месеца по-рано от заложения срок, а именно - м. ноември 2014 г.

Първият етап на проекта Manastirski LIVD Apartments беше финализиран през 2012г., когато се изградиха 71 апартамента, 5 магазина и дентална клиника с обща разгъната застроена площ от 7 150 кв. метра.

Керамичната окачена фасада по естонски проект, преплетена с дървени пана и изолирана с вата, определя индивидуалния характер на комплекса, като го превърна в едно отлично предложение за бъдещ дом и спечели номинация за Сграда на годината през същата година.

Проектът предлага и последващ трети етап, по време на който ще бъде изградена още една сграда в комплекса. В завършения си вид той ще включва общо три жилищни сгради с 284 апартамента и 25 търговски обекта. Те ще бъдат разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и обща разгъната застроена площ от 35 500 кв. метра.

Arco Real Estate отново Ви предлага атрактивни условия за покупка на ново жилище в комплекса Manastirski LIVD apartments (Манастирски ЛИВД апартмънтс) от: 10% на предварителен договор и останалите 90% на Разрешение за ползване (Акт 16).

Промоционалните условия важат за всички свободни апартаменти и подземни гаражи в комплекса.