ФеърПлей Пропъртис с 25.7 млн. лв. приходи за първото полугодие

512
ФеърПлей Пропъртис с 25.7 млн. лв. приходи за първото полугодие

През първото полугодие на 2008 г. „ФеърПлей Пропъртис” АДСИЦ реализира 4.3 млн. лв. печалба за разпределение - с 1 млн. лв. повече от същия период за 2007 г., информираха от фонда за Profit.bg.

Според междинния отчет към 30 юни 2008 г. дружеството отчита приходи от продажба на апартаменти в размер на 17.787 млн. лв. и постъпления от 25.7 млн. лв.

Печалбата на дружеството е формирана от приходите от 95 финализирани договора за продажба на апартаменти (в. с. „Санта Марина”– 93 апартамента, в. с. „ Св. Иван Рилски” - 2 апартамента).

Фондът постига 121% изпълнение на прогнозата за продажби на апартаменти във ваканционно селище „Санта Марина” към 30 юни 2008 г.

Дружеството сключи нови договори за 132 апартамента (123 от в. с. „Санта Марина” и 9 от в. с. „Св. Иван Рилски), като по този начин увеличи двойно продажбите в „Св. Иван Рилски” през второто спрямо първото тримесечие на годината, въпреки негативното развитие на пазара на имоти в Банско.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...