ФНИ България АДСИЦ намери купувач за Камбаните Бизнес Център

1335
ФНИ България АДСИЦ намери купувач за Камбаните Бизнес Център

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ () е сключил предварителен договор с Навигатор Бизнес Център ЕООД, съгласно който фондът продава на Навигатор открит паркинг и офис частта от проект Камбаните Бизнес Център, гласи корпоративно съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Договорената продажна цена е 20 900 000 евро, в която сума не е включен ДДС и е дължима на вноски, в зависимост от степента на завършеност на сградата. С ДДС стойността на сделката възлиза на 25.08 млн. евро, съобщават още от ФНИ България АДСИЦ.

Общият размер на продаваните с този договор офис площи са 15 809 кв. м, или по 1 586 евро за кв. м.

С подписването на по-горе описания договор и предварителния договор за продажба на търговските площи фондът реализира продажбата на 100% от сградата за общата сума от двата предварителни договора в размер на 32 050 000 евро. Строежът на сградата предстои да бъде завършен до края на настоящата година.

До момента все още няма сключени сделки с книжата на ФНИ България АДСИЦ. Вчера по позицията се прехвърлиха 4 727 акции при средна цена от 1.9 лв. за лот.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg