Villa Biana е “педантично проектиран плажен имот със собствен плувен басейн и три невероятни спални”, според нейните собственици.

Имението се намира на брега на океана близо до Пукет и е проектирано от A-cero и Philosophy of Design, като представлява смесица от западноевропейски и източен съвременен дизайн.

Луксозният плажен имот е с площ от 548 кв. м и разполага с басейн с размери 20 на 3 м, открита кухня с трапезария, външен душ и невероятна тераса.

Имението разполага с три спални, всекидневна и трапезария, като всяка от тях е с уникален дизайн. Две от трите спални са проектирани и обзаведени от A-cero.

Чрез използването на модерни материали и форми за създаването на всяка стая, дизайнерите са успели да придадат на всяка от тях собствена индивидуалност.

В първата доминира дървесният цвят, докато в другата белите лъскави елементи преобладават. Същите извити линии са използвани и тук.

Вижте още: Седем луксозни вили със спиращи дъха гледки

Това не е всичко. Рамката на леглото в първата стая се превръща в открита мивка с тоалетна зад леглото.

Банята с тоалетната в другата спалня е традиционно закрита, но това не означава, че изглежда по-лошо. С дървена стена и под банята разполага с красива душ кабина със затъмнени стъкла.

Третата спалня носи името "Матрьошка", като сами можете да видите защо.

Архитектурата в основната хотелска част, където има удобства за по-големи групи хора, също не отстъпва.

Цената за престоя в това невероятно жилище започва от 22 750 долара на седмица.