Главбoлгарстрой строи комплекса Winslow Gardens

534
Главбoлгарстрой строи комплекса Winslow Gardens

Инвестиционната компания Winslow Developments приключи конкурса за избор на главен изпълнител на първа фаза на проекта Winslow Gardens в столичния комплекс „Манастирски ливади“ – изток. След внимателно проучване на кандидатите бе избрана фирма Главбoлгарстрой, която ще започне изграждането на комплекса от затворен тип с апартаменти, подземни паркинги на две нива, СПА център с над 2000 кв. м площ.

Строителната компания спечели договора за главен изпълнител на комплекса, носител на сертификат за първи клас инвестиция, след търг, в който участваха седемте най-големи строителни компании в страната.

Проектът, чиято първа фаза ще стартира през април, се реализира в партньорство с RREEF - инвестиционното звено за недвижими имоти на Deutsche Bank AG. Общата стойност на инвестицията е 200 млн. лв., като 105 млн. лв. от тях ще бъдат вложени за реализацията на първа фаза от строителството на комплекса, а за останалите две фази ще бъдат инвестирани съответно 50 млн. лв. и 45 млн. лв. Около 9 млн. лв. ще бъдат внесени в държавния бюджет под формата на данъци и такси.

Първата фаза от проекта Winslow Gardens ще бъде реализирана върху терен с площ 22 000 кв. м. Разгърнатата застроена площ ще бъде над 66 000 кв. м.

Комплексът е съставен от шест нискоетажни жилищни блока с 444 апартамента. Основни негови предимства, създаващи условия за един нов и по-удобен начин на живот, са нискоетажното строителство, паркът от 12 000 кв. м с висока растителност, СПА центърът с фитнес зала и 25-метров плувен басейн, игрището за баскетбол и минифутбол и подземният паркинг на две нива.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg