Над 7000 корпоративни и крайни клиенти привлече традиционното изложение за недвижими имоти Balkan Property Exhibition – BalPEx – Есен 2008, част от есенната Седмица на недвижими имоти Balkan Property Week.

На изложението се представиха над 140 водещи строително-инвестиционни компании, агенции за недвижими имоти, финансови институции, консултантски компании, архитектурни бюра и компании за управление на имоти.

Всички, които посетиха изложението, имаха възможност да се договорят директно имот от строителя, както и да се възползват от промоциите на повечето предприемачи, като имаше и много бонуси.

Посетителският интерес беше основно към затворения тип жилищни проекти, както и към гъвкавите схеми за финансиране и изплащане на закупените имоти.

Освен жилища на BalPEx се представиха и офис-, търговски и индустриални решения за корпоративни клиенти както директно от собствениците на сградите, така и чрез посредничеството на водещи консултантски компании.

По време на изложението се оферираха и имоти от цял свят, които се представяха някои от най-големите консултантски агенции в страната.
Вижте видео от изложението