Гоце Делчев Табак АД-Гоце Делчев продаде недвижим имот на стойност 1 млн. лв.

907
Гоце Делчев Табак АД-Гоце Делчев продаде недвижим имот на стойност 1 млн. лв.

Гоце Делчев Табак АД-Гоце Делчев е продало недвижим имот - хотелски комплекс в местността Попови ливади с площ 7 406.57 кв. м на стойност 1 001 100 лв. без ДДС, сочи съобщение, публикувано на БФБ - София.

Купувач на имота е Марг ООД, който придобива 12 505/17 406.57 идеални части от урегулиран поземлен имот по плана на К.К. Попови ливади, в землището на с. Добротино, община Гоце Делчев.

Предметът на дейност на Гоце Делчев Табак включва изкупуване на тютюн, манипулация и ферментация на тютюн, заготовка за износ и търговия с тютюни в страната и чужбина, както и съхранение на тютюн.

За първото тримесечие на 2007 г. компанията има печалба в размер на 91 хил. лв. спрямо загуба от 398 хил. лв. за сравнимия период на година по-рано.

Акциите на дружеството не са търгувани през настоящата година, като последната сделка по позицията е осъществена на 19 септември 2006 г. на цена от 2.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg