Le Palais Royal отново е най-скъпият имот за продажба в САЩ.

Луксозното имение с площ от 5 600 кв. м в Хилсборо бийч, Флорида, първоначално бе обявено за продажба преди година на цена от 139 млн. долара.

По това време от имотната агенция, която се занимава с продажбата, обявиха, че това е най-скъпият имот, обявен официално за продажба в САЩ.

След това милиардерът Джеф Грийн пусна за продажба своето имение и лозя Palazzo D'Amore в Бевърли Хилс, Калифорния, на цена от 195 млн. долара и Le Palais изгуби титлата си.

Вижте още: Това ранчо е по-голямо от Ню Йорк и Ел Ей, взети заедно

Сега обаче Le Palais се завръща на пазара с нова цена от 159 млн. долара, докато цената на Palazzo D'Amore бе свалена до 149 млн. долара. И така Le Palais отново е на върха на имотните обяви в САЩ.

В Le Palais са направени някои подобрения, за да бъде оправдана по-високата продажна цена. Имението вече разполага с 60 декара допълнителна земя, както и две къщи за гости.

Към имението също така ще бъде добавен и "подземен увеселителен комплекс", който ще разполага с ледена пързалка, картинг писта, нощен клуб и боулинг. Строителството се очаква да продължи около две години.

Въпреки това Le Palais може да не е най-скъпият имот, обявен за продажба в САЩ. Строителна компания от Калифорния работи по имение с площ от 6 900 кв. м в Бел Еър, Калифорния, което ще е с цена от 500 млн. долара.