Днешният имот на седмицата на Profit.bg е четиристаен апартамент, намиращ се в квартал „Младост 2”.

Жилището е разположено в екокомплекс „Св. Св. Киприян и Юстиана”. Районът е спокоен и богато озеленен, скрит от динамиката на града, но и много близко разположен до главни пътни артерии и метростанция.

Екокомплексът е с преобладаваща озеленена паркова среда - повече от 50% от територията му е заета от зелени площи, като не се предвижда бъдещо застрояване.

Сред парка са разположени няколко стилни и модерни жилищни сгради с изглед към Витоша.

Апартаментът се намира на втория етаж в шестетажна сграда. Изложението е запад. Имотът е с качествени довършителни работи, сред които звукоизолационни мембрани, немска петкамерна дограма и специални замазка и шпакловка.

Имотът е просторен и светъл и дава възможност за гъвкава планировка на пространствата, в зависимост от предпочитанията на бъдещите си собственици.

Състои се от входно антре, коридор, дневна с трапезария с излаз на тераса, кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни и килер.

Комплексът е дело на една от най-известните строителни компании у нас, открояващи се с безкомпромисно качествено строителство – Артекс Инженеринг. Той предлага високо качество строителни материали и луксозно изпълнение на общите части.

Имотът се продава от агенция ЛУКС ИМОТИ на цена от 250 хиляди евро. Вижте го: