Еднофамилна къща в затворен комплекс е предложението в рубриката „Имот на седмицата“ за 8 април. Тя се намира в съчетаващия модерния живот и носталгията по домашния уют комплекс "Свети Георги Победоносец”.

Къщите в него предлагат подходяща среда за отглеждане на деца, пълноценна почивка и пряк контакт с природата.

На сутерена на къщата, която е с площ от 234 кв. м, разположена на парцел от 354 кв. м, се намират винарна, техническо и складово помещение.

На първия етаж са позиционирани фоайе, дневна с кухня, трапезария и хол, веранда и тоалетна за гости. Вторият етаж предлага родителска спалня с баня и тераса, две детски спални с тераса и баня с тоалетна.

В затворения комплекс има денонощна охрана и видеонаблюдение, отоплението е с термопомпа.

В него са разположени семейни къщи, намиращи се в близост до Англо-Американското училище. Те разполагат със собствени дворове и са изградени по най-съвременни технологии.

Комплексът се намира близо до природата, непосредствено до местността „Камбаните”. Градините и инфраструктурата са озеленени с уникални растителни видове, подбрани според климата в полите на Витоша.

"Свети Георги Победоносец" разполага с три типа къщи, в зависимост от нуждите на семейството. Те се предлагат от Unique Estates без комисионна от купувача.

Предлаганите къщи в комплекса са с площ от 230 кв.м. до 350 кв. м, с парцели от 364 кв. м до 518 кв. м, като цените започват от 315 000 евро. Вижте снимки от комплекс "Свети Георги Победоносец":