Днешният имот на седмицата е нова и изключително луксозна жилищна сграда, разположена в най-престижния район на столицата – в близост до улица "Оборище".

Местоположението на имота осигурява на обитателите аристократична архитектурна среда, както и близостта на едни от най-престижните учебни заведения, театри, галерии, посолства, магазини и отлично поддържани зелени площи.

Сградата се намира на пешеходно разстояние до Софийския университет, Народната библиотека и храм-паметника "Александър Невски".

В близост са мол "Сердика Център", както и парковете "Заимов" и "Докторска градина", множество модерни барове, гурме ресторанти и изискани хотели.

Имотът предлага луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение.

Сградата се отличава с уникална архитектурна визия, съчетаваща окачена вентилируема фасада, структурна мазилка, френски прозорци и парапети по архитектурен детайл. Тя е на 8 етажа, с разгъната застроена площ над 4 500 кв. м.

Входното й фоайе e с луксозна дизайнерска визия. Подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона.

В сградата са разположени два подземни етажа с гаражи и мазета, партер с магазини и още осем етажа с различни видове апартаменти. Жилищата на последните етажи предоставят уникална панорамна гледка и просторни тераси.

Сградата разполага с вътрешен озеленен двор с детска площадка с пързалка и люлка, като достъп до тях имат само живущите в сградата.

Специализирана фирма ще се грижи за чистотата на общите части и на подземния гараж, ще поддържа зелените площи и при желание ще осигурява охрана за контрол на достъпа.

Имотът се продава от агенция ЛУКС ИМОТИ, а цените стартират от 129 780 хиляди евро. Вижте снимки: