Петстаен апартамент с площ от 332 кв. м в най-престижната сграда в София е днешният имот на седмицата на Profit.bg.

Жилищено е разположено на осмия етаж в новата луксозна сграда "Сан Стефано Плаза". Уникалният архитектурен комплекс се намира в района на Докторски паметник.

Той се състои от офисна сграда, търговски център с магазини и ресторанти и апартаменти, ателиета и мезонети. Построен е в съответствие с международния стандарт за екологично и устойчиво строителство BREEM.

"Сан Стефано Плаза" ще разполага още с най-модерен SPA, фитнес и медицински център, банков клон, детски и учебен център, паркинг с близо 500 места и редица други удоства.

Апартаментът разполага с дневна с кухненска и трапезарна част, пет спални, четири бани с WC, едната от които е с размерите на стандартана стая, тоалетна за гости, перално/сервизно помещение, както и с тераси пред дневната и спалните

Благодарение на иновативните технологии, които комплексът предлага, собствениците на апартаменти ще разполагат с възможност за дистанционно управление на всички системи.

Осветлението ще следва човешко движение и ще се включва/изключва в зависимост от присъствието в стаите.

Всеки апартамент разполага с автономна система за отопление, охлаждане и вентилация чрез термопомпа.

Фасадите на сградите са от материал със самопочистващ механизъм и съоръжени с активни щори.

Между две от жилищните сгради е оформена красива вътрешна градина с напоителна система, до която ще имат достъп само собствениците.

Апартаментът, както и други имоти в Сан Стефано Плаза, се предлагат ексклузивно от Unique Estates. Вижте снимки:

Вижте още: Имот на седмицата: Къща в Панчарево за 950 хиляди евро