В началото на лятото започваме да обръщаме все повече внимание на имотите на морето.

Тази седмица ще се спрем на Лозенец и по-точно на резиденция Belle Epoque.

Сградата разполага с елитни апартаменти от най-висок клас.

Тя заема последния свободен парцел на първа линия море и пясъчен плаж, на живописния полуостров в съседство със скалистия Нос Амбелиц в курорта Лозенец, наричан още "Българския Сен Тропе".

Belle Epoque е вдъхновен е от атмосферата на Лазурния бряг във Франция и стила на световно известните курорти Сен Тропе, Ница и Кан.

Морска резиденция e проектирана в класически стил с множество орнаменти по фасадата, огради и парапети от ковано желязо, богато озеленена територия с растения.

Елитната жилищна сграда е на четири етажа, с разгъната застроена площ 2300 кв.м. и 45 броя апартаменти, разпределени в 3 тела (входа).

Изборът е между елитни апартаменти - студия, двустайни и тристайни апартаменти, апартаменти на две нива (мезонети), уникални пентхауси на последните етажи.

Апартаментите са с площ между 36 кв.м. и 120 кв.м.

Благодарение на гъвкавата планировка на стандартните апартаменти, има възможност за всякакви видове преустройства и обединяване на два или повече апартамента.

За всички собственици има: открит басейн, озеленена вътрeшна територия на комплекса, тревен плаж с паркова зона в непосредствена близост, специална зона на пясъчния плаж, запазена за собствениците на апартаменти в Belle Epoque, наземен паркинг с възможност за покупка на собствено паркомясто.

Цените

Предварителните продажби "на зелено" в комплекс "Бел Епок Амбелиц Бийч" стартират по време на есенните изложения за имоти през месец октомври 2013 г.

- Цените на апартаментите в комплекса варират от 1400 до 1600 Евро/кв.м. в зависимост от eтапа на строителство, типа и разположението на апартамента, начина на плащане.

- Цени на студия - от около 50 400 Евро, на двустайните апартаменти - от около 68 000 Евро.

- Разсрочено плащане до 1 година след завършването на комплекса, при първоначална вноска от 35% от цената и годишно оскъпяване от 12% на остатъчната стойност.

Комплексът се очаква да бъде напълно завършен в началото на месец юли 2015 година.

Вижте малко снимки, предоставени от агенция Лукс Имоти:

Виж още: Имот на седмицата - апартамент в Лозенец за 160 000 евро

Проектът ще бъде завършен до юли 2015 година:

Така ще изглежда лобито с рецепцията на комплекса:

Виж още: Имот на седмицата: в Манастирски ливади

Виж още: Къща в Драгалевци или къща в Солун?