Обзаведено студио в изискан комплекс с добре поддържани общи части, СПА център, вътрешен и външен басейн, фитнес и уютен ресторант в Банско се предлага на пазара срещу 9 900 евро.

Имотът е разположен на трети етаж. Застроената му площ е 48 кв. м.

Отоплението е на ток чрез конвекторни радиатори. Кухнята е оборудвана с мивка, шкафове, керамични котлони, микровълнова печка, абсорбатор и хладилник.

Баня с тоалетна – душ кабина, мивка и бойлер. Жилището има тераса, от която се открива красива гледка към Пирин планина.

Това и други изключително изгодни предложения са част от портфолиото с имоти на Excel Property и Ski Apartments Bulgaria в Банско. Компанията разполага с нов офис в курортното градче.

„За нас е удоволствие да обявим откриването на новия ни офис. Той се намира в АпартХотел Уинслоу Инфинити & Спа, един от топ комплексите в Банско. До сега обслужвахме клиентите си дистанционно, което създаваше редица неудобства. Но със стартирането на новия офис и специалистите, които ще работят в него, ще удовлетворим растящите изисквания на клиентите ни“, посочва управляващият съдружник в Excel Property Георги Пенев.

„Нашите опитни консултанти са изцяло на разположение за консултации, организирането на огледи и пълно съдействие при покупко-продажба или наем в район Банско”, посочва той.

Офисът е отворен всеки работен ден от 9 до 18 ч, както и в извън работно време по предварителна уговорка.