От юни 2009 г. известният американски актьор Чарли Шийн не може да намери купувач за имението си в района Лос Фелис в Лос Анджелис, пише Lenta.ru

В портала за недвижими имоти Move.com, холивудската звезда наскоро трябваше да намали продажната цената на имота директно на 500 хил. долара от първоначалните 3.2 млн. долара.

Имението в средиземноморски стил с обща площ от 390 кв. м е построено през 1927. В къщата има четири спални, четири бани, библиотека, винарска изба, плувен басейн, веранда и тераси с изглед към каньона.

Чарли Шийн и съпругата му Брук Мюлер, закупиха имота в края на 2007 г. за 2.57 млн. долара, но никога не са живели в него.

Имотният портал отбелязва, че трудностите с продажбата безпокоят актьора още повече след скандала в семейството му по Коледа.

Шийн беше арестуван в известният курортен град в Колорадо Аспен на 25 декември по подозрение за домашното насилие. Актьорът беше освободен под гаранция от 8 500 долара същия ден.

Според АР Брук Мюлер извикала полиция, защото Шийн я заплашвал с нож. Клюкарските медии писаха, че и двамата са били под въздействието на кокаин по време на скандала.