Инвеститорите не са на единно мнение кой ще е най-поскъпващия тип недвижими имоти

1150
Инвеститорите не са на единно мнение кой ще е най-поскъпващия тип недвижими имоти

Инвеститорите не са на единно мнение относно това недвижимите имоти от кой сектор ще регистрират най-голямо повишение до края на годината, сочи проведена он-лайн анкета на Profit.bg.

Най-голям процент са събрали офис недвижимите имоти, като те ще са най-повишаващите се такива според 26.05% от участвалите в анкетата.

Други 22.69% посочват жилищните имоти, като тези с най-голям потенциал за растеж до края на годината, докато според 21.01% това ще са индустриалните имоти.

Относително слабо се представят търговските недвижими имоти, като засиленият чуждестранен интерес към тях, води естествено до намаляване на доходността им. Те ще са най-повишаващите се, според 18.07% от анкетираните.

Най-малко са очакванията ваканционните имоти да са най-повишаващите се до края на годината, като за такива те са посочени от 12.18% от анкетираните.

В анкетата са участвали общо 238 души.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg