Търсите да закупите имот? Днес екипът ни ще ви представи няколко изгодни предложения, предоставени ни от Лукс Имоти.

Само за 45 хил. евро може да станете собственик на двустаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Апартаментът е разположен в нова сграда с Разрешение за ползване от 2009 г., като площта му е 69 кв. м.

Жилището се предлага качествено завършено и се намира в район, застроен предимно с нови сгради и модерни постройки от затворен тип.



Ако пък мечтата Ви е да живеете срещу мол, двустайният апартамент, разположен в нова сграда на булевардите „Ал. Стамболийски" и „Инж. Иван Иванов" може да я сбъдне.

Жилището се предлага за 69 хил. евро и е с площ от 82 кв. м. Само на няколко минути пеша от него се намира Mall of Sofia.



Двустайно жилище на ул. Антим I в сграда, обитавана от 2007 г., се предлага за 70 хил. евро. Апартаментът е напълно завършен с най-висококачествените материали. Намира се на 5-тия етаж и е с площ от 75 кв. м.



В затвореният комплекс Каза България Лукс Имоти предлага имот, чиято цена е намалена с 13 хил. евро.

Жилищен комплекс „Каза България" се състои от две жилищни сгради с общ двор. В сграда „А" на партерния етаж са разположени магазини, а на първия етаж - изцяло офиси.

Сградата е представителна и има лице към булеварда. Общите части са луксозно изпълнени и има хидравличен асансьор. Отоплението в сградата е централно - на газ. Разрешение за ползване е издадено от 2007г.

Самият апартамент е на втори жилищен етаж и има южно изложение.



Тристаен апартамент в престижния квартал „Драгалевци", на булевард „Черни връх" от агенцията предлагат за 77 хил. евро.

Жилището се намира комплекс от затворен тип „Водолей", който се отличава с качеството на строителните работи и модерната визия и разполага с Разрешение за ползване от 2007 г.



В случай, че Ви е необходим мезонет, то днешното предложение е апартамент в топ центъра на София на ул. "Хан Аспарух", в непосредствена близост до бул. "Христо Ботев" и "Петте Кьошета".



Подобни жилища стартират на нива от 2500 евро/кв. м, но офертата тук е намалена до 1500 евро/кв. м.

За 107 хил. евро семейството Ви може да се нанесе в просторен апартамент в затворен комплекс в Драгалевци.

Апартаментът е разположен на четвърти етаж. Изложението е север/изток, като се откриват панорамни гледки към планина Витоша и към града. Предлага се качествено завършен.