Въпреки че много модни дизайнери предпочитат апартаменти в модните столици на света - Париж или Милано, има някои, които имат домове отвъд Атлантическия океан, в Ню Йорк или Лос Анджелис. Нека ги видим:

Вера Уанг

Въпреки че Вера Уанг създава тоалети в редица стилове, тя е най-известна със сватбените рокли за знаменитости като Ким Кардашиан например. Според Wall Street Journal, дизайнерката прекарва много време в Лос Анджелис и реши да купи модерна къща от средата на миналия век в звездния Trousdale Estates за 10 милиона долара. Домът й е бил собственост на Бърт Рейнолдс, а в последствие е реновиран от Стив Херман.

Кристиян Одижие

Домът на Кристиян Одижие в Лос Анджелис наскоро удари цена от 8.625 милиона долара. Противно на стила на дизайнера, домът му няма нищо общо с „аестетиката". Седем спални, седем бани, голямо елегантно фоайе и няколко градини.

Дона Карън

Нейната DKNY е един от символите на Голямата ябълка и вярна на стила си, Дона Карън притежава доста голям парцел в Хемптън. Наскоро дизайнерката добави към сградите на имението си вила на плажа, а по-рано заяви, че съпругът й е обещал да построят къща за всяко едно от трите им деца в Хемптън. За сега готова е само къщата на дъщеря им Карън.

Марк Джейкъбс

Джейкъбс наемаше луксозен апартамент за 20 000 долара месечно, преди да се реши да се сдобие с голяма градска къща за 13 млн. долара и да плати още 10.5 млн. долара за подобрения и дизайнерски решения.

Ралф Лорън

Неговият дом в Бедфорт, Ню Йорк, на около час от града в северна посока, е само една от резиденциите му. Останалите са- апартамент в Манхатън, два в щата Ню Йорк, един в Колорадо и още един в Ямайка. Роден и израсъл нюйоркчанин, Лорън живее предимно там, а домът му бе включен в Architectural Digest

Ана Сюи

Сюи колекционира домове, като третият последен- мансарда в Манхатън бе добавен към колекцията й през април 2011 г. Както и Лорън, дизайнтерката притежава дом, включен в редица списания за дизайн, между които Elle Decor.

Джил Стюарт

Като много други дизайнери, обичани от знаменитостите, Стюард живее в Ню Йорк, в луксозен апартамент, заемащ цял етаж. Шест спални, пет бани, прозорци от пода до тавана и 2 000 кв. фута тераса с гледка към Манхатън и река Хърсън- това е апартаментът на Сюи, оценяван на 1.68 млн. долара.