Банята е място за релаксация за мнозина, включително и ако те са милионери и милирдери, и не е учудващо, че ултрабогатите хвалят екстравагантните си придобивки и за тази част от дома си. Вижте какво бихте видели, ако влезете в банята на някои от най-богатите хора на земята:

Златни завеси

Денис Козлвоски, бивш изпълнителен директор на Tyco, има правени по поръчка златни завеси в банята. Цената им е около 6 000 долара.

Музайка от скъпоценни камъни

Доналд Тръмп обича да се хвали, че в банята на апартамента му за 33 млн. долара в Ню Йорк има под, постлан с мозайка от лазурит.

Плюш и кожа

Донатела Версаче е избрала за банята си в миланското си жилище плюш и кожа, освен това е поставила там бронзова статуя на легналия Буда и цяла огледална стена.

Дизайнерски шкафове за баня

Домът на Сара Джесика Паркър в Хемптън е очевидно елегантен. Стените на банята са облицовани в ламперия., а аптечката и стъклените рафтове в банята са произведение на Archeology, луксозна марка за обзавеждане на бани.

Кристална вана

Дъщерята на Бърни Екълстон0 Тамара, плати 1 млн. паунда за кристална вана. Южноафрикански кристал бе полиран и издълбан специално за наследницата на милиардера.

Баня с гледка

В банята си дизайнерът Ралф Лорън може или да потъне в размисли, гледайки отвисоко Сентръл Парк, или самият той да гледа нависоко- инсталирал е телескоп в банята си. Самата тя също е забележителна с облицовката си от бял мрамор и лак.